[website ontwerp] [website maken] [Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]

Manicure

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Zowel voor dames als voor heren is hand- en nagelverzorging een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging.
Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en lichaamlijke invloeden.Nagels kunnen erg broos worden door bijv.
menopauze, chemotherapie, medicijnen. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. Maar een manicurebehandeling beschermt, verzorgt en hydrateert niet alleen uw handen, het is tevens een aangename en ontspannende behandeling.
Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden. Zowel mannen als vrouwen zullen er baat bij vinden.
Een manicure kan uitgebreidt worden met een paraffinebehandeling.

Paraffinebehandeling

Uw handen worden ondergedompeld in een warme, wasachtige stof (paraffine), waardoor zich een soort waslaagje om uw handen vormt. Om de warmte goed vast te houden, krijgt u dunne plastic handschoenen aan met daar overheen badstofhandschoenen. De warme paraffine opent de porien, zodat afvalstoffen worden verwijderd. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, waardoor de elasticiteit en structuur van uw huid verbetert. Er vindt een dieptereiniging plaats die uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk geeft. Na een paraffinebehandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan!
Let op!! Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met hartklachten, psoriasis, eczeem, open wondjes aan de handen, actieve reuma.

Gel Polish
Aan het einde van de behandeling worden de nagels afgelakt in de gewenste kleur. NIEUW op de markt is Gel Polish. Een nagellak die wordt uitgehard onder een UV lamp. Gel Polish blijft 3 รก 4 weken zonder beschadigingen zitten. Voor een kleine meerprijs heeft u wekenlang prachtige en stevige nagels. U kunt hier meer over lezen onder het kopje Gel Polish.