[website ontwerp] [website maken] [Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]

Beauty Boulevard Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 101
3222kb Hellevoetsluis
Tel: 0181-770555

Salonvoorwaarden Beauty Boulevard Hellevoetsluis


                                 
  • Behandeling alleen volgens afspraak
  • Betalingen gaan contant of per pin

Annuleringvoorwaarden:

Annulering of vergeten afspraak.

Helaas heb ik moeten constateren dat gemaakte afspraken voor een behandeling te vaak niet worden nagekomen. Soms krijg ik net van tevoren een berichtje dat een afspraak niet door kan gaan, maar al te vaak gebeurd het dat een cliënt helemaal niet op komt dagen. Een ieder zal begrijpen dat dit erg vervelend is. Immers voor de behandeling plan in tijd in ,leg ik mijn spullen klaar en moet ik apparatuur aanzetten. Mijn werkzaamheden als pedicure/nagelstyliste/schoonheidsspecialiste zijn niet alleen professioneel, maar ook beroepsmatig. Dat houdt in dat ik hiermee een inkomen genereer en dat het alles behalve een vrijblijvende hobby is. Kort van te voren lukt het mij daarom niet om nog een andere cliënt in te plannen.

Geleerd door mijn ervaring moet ik hiervoor in het vervolg duidelijke regels hanteren:

1. Ruim 48 uur voor uw gemaakte afspraak krijgt u een bericht via uw mobiele of vaste telefoon om u te herinneren aan uw afspraak. Zo heeft u nog 24 uur de tijd om uw afspraak eventueel te verzetten/annuleren/veranderen. Spreek bij geen gehoor het antwoordapparaat in (ook in het weekend) dan bel ik u z.s.m. terug.

2. Ca. 10 minuten na het verstrijken van uw afspraak probeer ik u 1x telefonisch te bereiken, bij geen gehoor laat ik een bericht achter en kunt u binnen 48 uur reageren om eventueel de vergeten afspraak te verifiëren.

3. Uiteraard heb ik in voorkomende gevallen alle begrip voor zeer plotselinge en onvoorziene omstandigheden.

4. Bij annulering minder dan 24 uur voor uw afspraak of verzuim (vergeten afspraak) ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen.

5. Indien u bij een eerste keer vergeten/geannuleerde afspraak, alsnog een nieuwe afspraak (in nader overleg) maakt, en u vervolgens na die behandeling direct een vervolg afspraak maakt binnen 2  weken, dan zal ik u de eerste vergeten/geannuleerde afspraak uit coulance niet in rekening brengen. Tenzij er geen nieuwe afspraak gemaakt wordt, dan wordt er een factuur naar uw huisadres gestuurd

6. Indien in het vervolg afspraken opnieuw niet worden nagekomen dan wel vergeten, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling in rekening te brengen. In nader overleg kan een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Houd u er rekening mee dat ik i.v.m. mijn volle klantenbestand niet altijd op korte termijn een nieuwe afspraak kan plannen, al streef ik daar wel naar.