[website bouwen] [website ontwerp] [Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]

Prijs:
250ml € 8,40

Hand cream
Een verzorgende en beschermende crème op basis van avocado-olie, hamamelis, allantoïne, glycerine en een sterke moisturizer. De crème wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Ook handig voor eigen gebruik.

Prijs:
250ml € 12,80

Bath & shower gel
Heerlijk voor onder de douche en in het bad. Is fris geparfumeerd en laat een zacht gevoel op de huid na. Een terugvetter voorkomt dat de huid na gebruik droog aanvoelt.

Prijs:
250ml € 8,40

Phytocell complex serum
Dit serum is een innovatief ant-ageing serum. Het voorkomt huidveroudering en rimpelvorming, die optreedt als gevolg van een afnemende activiteit van stamcellen in onze huid, die zorgen voor een continue huidvernieuwing. Appelstamcellen van een heel speciale appel verlengen de levensduur en verhogen de activiteit van onze eigen stamcellen, waardoor de huid langer jong toont en rimpelvorming sterk wordt afgeremd. De huid blijft daardoor in een zeer gezonde conditie terwijl rimpels en lijntjes vervagen. Voor de maximale dieptewerking zijn de bewerkte appelstamcellen ingekapseld in liposomen. Het serum bevat tevens de sterke moisturizer chitine/betaglucan en vitamine E . Het serum wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De handelsvorm is een airless pompflacon van 30ml.

Werking: stimuleert het vernieuwingsproces van de huid, bestrijdt rimpelvorming, werkt hydraterend en beschermt tegen agressieve vrije radicalen.

Gebruik: `s ochtends en `s avonds na het reinigen inmasseren op de huid, gevolgd door een dag- of nachtcrème

Prijs:
30ml € 33,00

Anti cellulite cream
Deze crème dient voor de effectieve behandeling van de zogenaamde sinaasappelhuid. Daarbij is sprake van overmatige vetvorming en vetophoping in de huid. Vetten, ook wel triglyceriden genoemd, bestaan uit vetzuren gekoppeld aan glycerine. Een drietal zeer specifieke zee-algen bezitten enzymsystemen die enerzijds deze koppeling ontbinden en anderzijds voorkomen dat een koppeling ontstaat. Tevens remmen de algenproducten het ontstaan van adipocyten, dat zijn specifieke cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van vet. Zo wordt vetvorming op drie manieren bestreden. Het toegevoegde klimopextract zorgt voor een efficiënte afvoer van de afbraakproducten. Dit resulteert in een aanzienlijke en zichtbare afname van vetophopingen in de huid. De huid toont daardoor strakker en gladder met een gezonde uitstraling.
Werking:
Anti-cellulite cream reduceert de storende vetophopingen, verhoogt de elasticiteit en herstelt de veerkracht van de huid.
Gebruik: de cream dagelijks inmasseren op de plekken met cellulite.

Prijs:
30ml € 31,40

Decollleté rejuvenating cream
Deze zachte crèmegel is voor de verzorgende behandeling van de gevoelige hals- en decolleté huid. Een bijzonder actieve werkstof, chitine/betaglucan, verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid, werkt sterk hydraterend en verbetert in aanzienlijke mate de huidstructuur. Het polypeptide Argireline geeft met een botulineachtige werking een glad huidreliëf , daarbij ondersteund door de adstringerende werking van eikextract. Vitamine E gaat als sterke antioxidant huidveroudering tegen. De huid wordt zichtbaar jonger en stralender en het effect is langdurig.

Werking: verbetert aanzienlijk de huidstructuur van hals en decolleté , remt het huidverouderingsproces en doet lijntjes en rimpels afnemen

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van de huid, aanbrengen met de vingertoppen op het decolleté en de hals met opwaartse bewegingen richting de kaakcontour.

Prijs:
30ml € 23,00

Quick lift
Dit is een actief serum met snel intredende werking bij de bestrijding van rimpels en gelaatlijntjes. Het actieve ingrediënt is Fiflox BTX , een combinatie van werkstoffen waaronder een hoog percentage zuurstof. Fiflox BTX penetreert snel in de huid en heeft een drievoudige werking. Het ontspant de fijne gelaatspiertjes, verstevigt de huid door micelvorming tussen de lipofiele lagen van de huid en zuurstof activeert de celstofwisseling. Fiflox BTX is onschadelijk en heeft geen irriterende of allergische bijwerkingen. Het anti-rimpeleffect is snel zichtbaar, houdt geruime tijd aan en geeft bij langer gebruik blijvend minder diepe rimpels. De verpakking is een airless pompflacon (30ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en de werking ook bij langdurig gebruik volledig behouden blijft. Quick lift wordt gemakkelijk door de huid opgenomen.

Werking: vermindert rimpels en gelaatslijnen, verstevigt de huid en verbetert de huidstructuur, doordat het celmetabolisme wordt geactiveerd.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Prijs:
30ml € 19,40

NMF serum
Dit serum is bestemd voor een effectieve behandeling van een droge en/of ruwe huid. De actieve werkstof is Glycoderm, een polyvalente moisturizer met hyaluronzuur en een extra lange werkingsduur, ingekapseld in plantaardige ceramideliposomen; dit zijn essentiële bouwstenen van het stratum corneum, de lipidbarriëre van onze huid. Werkstoffen uit bloemenhoning verhogen eveneens de NMF, onze huideigen vochtigheidsfactor. Het serum werkt dan ook sterk hydraterend en huidherstellend. Hierdoor ontstaat een veerkrachtige intacte en gladde huid. Het serum wordt snel door de huid opgenomen.

Werking: versterkt de huidbarriëre en verhoogt de vochtigheidsgraad, waardoor rimpels en lijnen vervagen.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Prijs:
30ml € 19,40

Fructacid
Fructacid is een ideale crèmegel voor de dagelijkse verzorging van de wat oudere vochtarme huid. Een passende hoeveelheid fruitzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuw bindweefsel en bestrijdt vrije radicalen, terwijl een sterke moisturizer gunstig is voor een goede vochtbalans. De veerkracht van de huid neemt toe, rimpels vervagen en de huid krijgt een mooie glans. Na het intrekken in de huid altijd een verzorgende dag- of nachtcrème aanbrengen.

Werking: verwijdert dode huidcellen en verhoogt het vochtgehalte, waardoor de huid een glad en glanzend aanzien krijgt; rimpels en lijnen vervagen.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen aanbrengen met de vingertoppen. Na opname door de huid een verzorgende dag- of nachtcrème aanbrengen.

Prijs:
30ml € 19,40

Eye contour serum
Voor de optimale verzorging van de tere huid rondom de ogen. Het serum bevat ogentroost met een verzachtende en huiddoorbloedende werking. Hamamelisextract verhoogt de huidtonus. Vitamine A bevordert celdeling, stimuleert de vorming van collageen en gaat verhoorning tegen. Elastineliposomen verhogen de elasticiteit van het zachte weefsel om de ogen. Bij regelmatig gebruik van Eye Contour serum voelt de huid steviger en zachter aan, terwijl rimpels een lijnen vervagen.

Werking: intensieve anti-rimpel werking, vermindert de zichtbaarheid van wallen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de huidtonus wordt verhoogd en de elasticiteit van het tere huidweefsel neemt toe.

Gebruik: dagelijks inkloppen met de vingertoppen. Voorkom dat het serum met de ogen zelf in contact komt, omdat dit irritatie kan veroorzaken.

Prijs:
30ml € 19,40

DNA-repair serum
Dit product is om zijn herstellende en vitaliserende eigenschappen bestemd voor de vochtarme en rijpere huid, vooral als deze in een slechte conditie verkeert, zoals bijvoorbeeld na te veel UV-straling. Repair Complex versterkt en versnelt het huideigen herstelvermogen van de cel, daarbij ondersteund door sojapeptiden voor een actievere celademhaling en elastineliposomen voor een verbetering van de elasticiteit. Bevat tevens een sterke moisturizer. Rimpels en lijnen vervagen en de huid krijgt weer een gezond en glad aanzien.

Werking: herstelt en revitaliseert de huid, verhoogt het vochtgehalte en doet rimpels en lijnen in het huidoppervlak vervagen.

Gebruik: aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid
.

Prijs:
30ml € 21,40

Cerelastine serum
Dit serum is bestemd voor de oudere en verslapte huid. Het serum bevat naast de sterke moisturizer hyaluronzuur, ceramide- en elastineliposomen. Ceramiden zijn huidlipiden die een belangrijk bestanddeel vormen van de celwand van de opperhuidcellen. Het ontbreken hiervan veroorzaakt ernstig vochtverlies van de huid en veroorzaakt daardoor een slappe en vaak ruwe, sterk uitgedroogde huid. Elastineliposomen verhogen de elasticiteit van de huid. Toepassing van Cerelastine serum geeft de huid dan ook hernieuwde veerkracht en een mooi glad aanzien.

Werking: verbetert in aanzienlijke mate de huidstructuur, verhoogt het vochtgehalte en verbetert de elasticiteit; rimpels en lijntjes vervagen.

Gebruik: ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven.

Prijs:
30ml € 24,20

Selftan
Deze snelbruiner geeft een mooie natuurlijke bruinkleuring van de huid zonder dat daartoe zonlicht vereist is. De bruinkleuring ontstaat doordat de werkstof DHA, gemaakt uit glucose, een reactie aangaat met de eiwitten van onze huidcellen. Deze reactie is volkomen onschuldig, doch de bruinkleuring biedt echter geen enkele bescherming tegen UV-straling. Daarom is ook een zonnefilter aan het product toegevoegd. Door toepassing van Selftan gedurende enkele dagen en zeker met een voorafgaande scrub, krijgt uw huid een mooie egale en natuurlijke diepbruine teint. Ingrediënten als zonnebloemolie, macadamia- en avocado-olie als ook een sterke moisturizer maken de Selftan ook zeer geschikt als verzorgende crème.
Werking: geeft een mooie natuurlijke bruinkleuring, is verzorgend, hydraterend en beschermt tegen UV-straling.
Gebruik: gedurende een aantal dagen ’s ochtends aanbrengen tot de gewenste teint is bereikt. Om het gewenste resultaat te behouden een aantal keer per week gebruiken. De huid een peeling of scrub geven voor gebruik leidt tot een mooier resultaat (let op! 1x per week peelen is voldoende). Selftan kan eventueel kleding verkleuren, wacht daarom altijd even tot de emulsie geheel door de huid is opgenomen. Na het aanbrengen van de Selftan altijd goed de handen wassen.

Prijs:
100ml € 10,90
200ml € 16,90

Aftersun
Aftersun is bestemd voor de optimale verzorging van de huid na het zonnebaden. Bevat naast de verzorgende zonnebloem- en macadamia –olie tevens avocado-olie met veel vitaminen en fytosterolen. Vitamine E zorgt voor een anti-ageing werking en een sterke moisturizer verhoogt het vochtgehalte van de huid. De bijzondere werkstof Tosolin, een extract uit gisten en paddenstoelen, activeert de melanocyten, waardoor de huid dieper bruin kleurt. Tosolin stimuleert tevens nieuwvorming van collageen, waardoor rimpels vervagen. De huid krijgt daardoor een gladder reliëf met een gezonde mooie bruine teint.
Werking: verbetert de algehele huidconditie, gaat rimpelvorming en huidveroudering tegen en geeft een diepere bruinkleuring.
Gebruik: na blootstelling aan de zon inmasseren om te huid in optimale conditie te houden.

Prijs:
100ml € 12,80
200ml € 19,90
  

Sun Care Special
Deze soepele emulsie beschermt de huid effectief tegen de schadelijke UV-straling van het zonlicht. Naast de verzorgende oliën als zonnebloem- en macadamia-olie bevat de emulsie een biopolymeer van chitine en betaglucan, die de elasticiteit van de huid verbetert, de celstofwisseling stimuleert en het vochtgehalte verhoogt. Tevens beschermt deze stof de huid tegen schadelijke invloeden vanuit het milieu. De zonnefilters zijn verwerkt in nanosomen, waardoor ze niet met de huid in contact kunnen komen en allergie tegen de filters, die soms optreedt, is uitgesloten. Sun Care special is waterproof.
Werking: verzorgt en beschermt de huid tegen UV-straling en andere schadelijke invloeden vanuit het milieu en verbetert de algehele huidstructuur. Allergie tegen de zonnefilters is uitgesloten.
Gebruik: regelmatig aanbrengen op zonnige dagen om beschadiging en veroudering van de huid te voorkomen.

Prijs:
100ml € 13,60
200ml € 24,80

Vitamine E concentrate
Bestemd voor de rijpere huid en een huid met teleangiëctasie. Vitamine E heeft een groot aantal bijzondere eigenschappen. Zo verbetert het de capillairen doorbloeding, bevordert het de celdeling, is een sterke antioxidant bij de bestrijding van vrije radicalen en verhoogt het ‘t vochtgehalte van de huid. Het product wordt snel door de huid opgenomen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook bij langdurig gebruik zijn werking volledig behoudt.

Werking: geeft een betere doorbloeding van de capillairen, geeft een betere huidstructuur, verhoogt het vochtgehalte van de huid en remt het huidverouderingsproces.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen, na het reinigen van de huid.

Prijs:
15ml € 12,65
  

Revital concentrate
Bestemd voor een droge en in een slechte conditie verkerende huid. Belangrijke werkstoffen zijn collageen en sojapeptiden. Collageen zorgt voor een hogere vochtigheidsgraad van de huid en sojapeptiden stimuleren in sterke mate de celstofwisseling, waardoor de huidstructuur aanzienlijk verbetert. Revital concentrate wordt snel door de huid opgenomen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook bij langdurig gebruik zijn werking volledig behoudt.

Werking: geeft een sterke verbetering van de huidstructuur en een verhoogd vochtgehalte, waardoor rimpels en lijntjes vervagen.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Prijs:
15ml € 12,65

Retinol concentrate
Retinol, een andere naam voor vitamine A, dankt zijn naam aan de gunstige werking voor de ogen (retina/netvlies). Ook speelt het een rol bij onze fysieke weerstand. Voor de huid is dit vetoplosbare vitamine eveneens van veel betekenis. Het activeert de celdeling, stimuleert collageenvorming en gaat overmatige hoornvorming tegen. De huid wordt steviger en voelt zachter aan. De verpakking is een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en daardoor ook bij langer gebruik zijn werking behoudt.

Werking: activeert celdeling, stimuleert collageenvorming en gaat overmatige hoornvorming tegen.

Gebruik: ‘s ochtends en ’s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème als men de huid een extra stimulans wil geven.

Prijs:
15ml € 12,65

Repair CLX concentrate
Bestemd voor een droge verwaarloosde of door UV-straling beschadigde huid. Repair CLX, afkomstig uit een celcultuur van een bifidusbacterie, stimuleert op celniveau langs enzymatische weg de huideigen repaircapaciteit. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans en sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling via een verhoogd zuurstofverbruik in de cel. Het product wordt snel door de huid opgenomen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en daardoor ook bij langdurig gebruik zijn volledige werking behoudt.

Werking: versterkt de huideigen repaircapaciteit, werkt hydraterend en stimuleert de celstofwisseling.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; met de vingertoppen inmasseren, na het reinigen van de huid.

Prijs:
15ml € 17,20
  

Collagen concentrate
Bestemd voor de vochtarme huid. Een hoge concentratie collageen verhoogt het vochtgehalte van de huid in aanzienlijke mate. Collagen concentrate is verpakt in een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook tijdens langdurig gebruik zijn werking volledig behoudt. Wordt snel door de huid opgenomen.

Werking: sterk hydraterend, waardoor rimpels en lijntjes vervagen

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen, na het reinigen van de huid.

Prijs:
15ml € 12,65

Azulen concentrate
Bestemd voor de gevoelige, geïrriteerde of onzuivere huid. Azulen, afkomstig van de kamilleplant, heeft verzachtende en antiseptische eigenschappen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en daardoor ook bij langdurig gebruik zijn volledige werking behoudt.

Werking: verzachtend, antiseptisch en ontstekingsremmend

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème ter verzachting en ontsmetting.

Prijs:
15ml € 12,65

Aloë vera concentrate
Dit product is bestemd voor de normale/gecombineerde huid. De werking van aloë vera is veelzijdig. Naast kalmerende en hydraterende eigenschappen werkt het ook antiseptisch en regenererend/wondhelend. Aloë vera concentrate is bereid met een tienvoudige concentratie van de natuurlijke aloë vera gel, verpakt in een airless pompflacon (van 15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook tijdens langdurig gebruik volledig zijn werking behoudt.

Werking: regenererend, hydraterend, verzachtend en helend

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Prijs:
15ml € 12,65

Vitacare emulsion
Een zeer verzorgende face & body emulsie, geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. Hoogwaardige plantaardige oliën als zonnebloem-, macadamia- en avocado-olie leveren lipiden, vitaminen en fytosterolen, werkzaam tegen vrije radicalen. Een sterke moisturizer zorgt voor een goede vochtbalans. Avocado-olie is rijk aan vitamine A,B,C,D en E en onverzadigde vetzuren, die op hun beurt weer een voedend en kalmerend effect hebben op de droge, gevoelige of zonverbrande huid. Avocado-olie maakt de huid zacht en soepel en dringt snel in de huid door. Bovendien stimuleert het de productie van collageen dat huidveroudering en rimpels tegengaat. Vitacare is ook zeer geschikt voor de verzorging van de huid na het scheren en na het zonnebaden.

Werking: zorgt voor een optimale kwaliteitsverbetering van de huid door verzachtende, voedende en hydraterende werkstoffen en het bestrijden van vrije radicalen, waardoor huidveroudering wordt afgeremd en rimpels en lijntjes vervagen.

Gebruik: voor de dagelijkse optimale verzorging van het gehele lichaam, na het reinigen van de huid.

Prijs:
100ml € 12,80
200ml € 19,40

Revital emulsion
Deze emulsie is speciaal bestemd voor een droge huid, die tevens in een slechte conditie verkeert, kortom voor een huid die om extra verzorging vraagt. Avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die als anti-oxydanten het huidverouderingsproces afremmen. Collageen zorgt in combinatie met andere hydratanten voor een betere hydratatiegraad en sojapeptiden (gehydrolyseerd soja-eiwit) stimuleren, via een sterk verhoogd zuurstofverbruik , in hoge mate de celstofwisseling,leidend tot een algehele vitalisatie van de huid. De huid knapt zienderogen op. De crème is geschikt voor alle leeftijden, heeft een soepele textuur en trekt snel in.

Werking: verbetert in hoge mate de kwaliteit van de huid, gaat rimpelvorming tegen en remt het verouderingsproces van de huid.

Gebruik: ‘s ochtends en ’s avonds aan te brengen na het reinigen van de huid.

Prijs:
100ml € 12,80
200ml € 19,40

Collagen emulsion
Deze emulsie is bestemd voor een huid met een droge tendens. Het is een hydraterende emulsie , waarbij collageen vochtverlies via de huid sterk afremt en daardoor huidverslapping en rimpelvorming tegengaat. Bevat o.a zonnebloemolie en avocado-olie. Avocado-olie,rijk aan vitaminen en fytosterolen, activeert de bindweefselstofwisseling en bestrijdt samen met vitamine E als anti-oxydanten de huidveroudering. De emulsie heeft een soepele textuur en trekt snel in.

Werking: verhoogt het vochtgehalte van de huid, activeert de celstofwisseling, verstevigt de huid en gaat rimpelvorming tegen. Anti-oxydanten remmen het huidverouderingsproces.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds aan te brengen na het reinigen van de huid.

Prijs:
100ml € 17,10
200ml € 24,70

Diversen

Specialiteiten

Sun products

Concentraten

Emulsies


Hier kunt u de producten van Nouvital Cosmetics bestellen. Heeft u een keuze kunnen maken, stuur een
email met uw bestelling en persoonlijke gegevens en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.